De Eenheid

Onze activiteiten helpen!

Sollicitatietraining

Wanneer u wilt solliciteren en u vind het lastig een sollicitatiebrief en/of een cv te maken? Wilt u graag handvatten hoe u een sollicitatiegesprek aangaat? Dan is deze training wellicht iets voor u.
Er wordt aandacht gegeven aan uw vragen met als doel dat u uiteindelijk op een positieve manier kan gaan solliciteren

Budgettraining

Heeft u moeite met het overzicht behouden in uw financiën. Het is soms lastig om uw maandlasten en inkomsten op een rij te krijgen. Hoe vraag ik bepaalde toeslagen aan? Hoe zorg ik dat ik genoeg geld heb voor mijn dagelijkse zaken?
Met een budgettraining van de Eenheid kunt u hier ondersteuning bij krijgen en op een laagdrempelige manier leren om inzicht te krijgen/houden in uw financiële zaken.

Zelfredzaamheidstraining

Heeft u moeite met het overzicht te behouden in uw dagritme dan is een training zelfredzaamheid iets voor u. De onderwerpen die wij aansnijden zijn: Hoe houd ik mijn dagritme vast, wat zijn mijn dagelijkse bezigheden, hoe regel ik mijn algemene zaken, hoe vraag ik om hulp?
Wij zullen u op een laagdrempelige manier meenemen in al deze zaken waar u hulp bij kunt gebruiken.

Trainingen op maat

Mocht u specifiek naar een training op zoek zijn die u niet hier kunt vinden? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij samen met u kijken hoe wij u het beste kunnen helpen.

Meubels opknappen

Bent u op zoek naar een leuke, leerzame en nuttige dagbesteding dan bent u bij E.E.N. Zorg aan het juiste adres. Bij ons kunt u gebruikte meubels opknappen hiermee leert u met uw handen te werken en op een leuke manier samen naar een te gek eindresultaat te werken.

Fietsen repareren

Bent u op zoek naar een leuke, leerzame en nuttige dagbesteding dan bent u bij E.E.N. Zorg aan het juiste adres. Met het repareren van fietsen in onze werkplaats wordt uw technische kennis flink op de proef gesteld. Het repareren van fietsen zorgt voor veel geluk bij zowel de klant, die dan weer kan fietsen, als u die iemand weer op weg helpt!

Blijft u eten?

Op dinsdag is er gelegenheid om bij ons te eten, tegen een kleine vergoeding.
U kunt zich hiervoor opgeven via shannen@eenzorggouda.nl

Menu